Od zeszłego roku nosiłam się z projektem i nareszcie udało mi się rozpocząc go z wielkim sukcesem!
GOTUJ Z NAMI BANKIERAMI...:)
SZKOŁA GOTOWANIA ...CYKL PROGRAMOWY mający na celu zapoznanie Was ze smakami kuchni tureckiej. Z wymyślnymi potrawami większości regionów Turcji. Zderzenie smaków. Niespodziewane mezalianse...słynne w kuchni tureckiej łączenia dla nas europejczyków nie do pomyślenia.
Oczywiście nie ja będę gotowac :) Będę tylko asystowac tym, którzy mają ochotę wziąśc udział w takim cyklu programowym. Ja jednak jestem odpowiedzialna za dobranie menu dla ochotników kucharskiej sztuki walki smakowej.
Szczegóły w kontakcie mailowym.
W zaszłym tygodniu fantastycznie bawiliśmy się w Istambule z grupą bankowców z Polski. Poznawali smaki kuchni tureckiej prze wzmożoną konsumpcję jak i kilku godzinną naukę gotowania. Podczas której poznawali tajniki gotowania Szefa Kuchni Pana Fatiha.
Na koniec skonsumowaliśmy to co przygotowali...super pysznie było.
Pozdrawiam wszystkich kucharzy bankierów i ich opiekuna Łukasza Kalisza fantastycznego pilota, z którym miło mi było przez te dni współpracowac.
SZKOŁA GOTOWANIA ...CYKL PROGRAMOWY mający na celu zapoznanie Was ze smakami kuchni tureckiej. Z wymyślnymi potrawami większości regionów Turcji. Zderzenie smaków. Niespodziewane mezalianse...słynne w kuchni tureckiej łączenia dla nas europejczyków nie do pomyślenia.
Oczywiście nie ja będę gotowac :) Będę tylko asystowac tym, którzy mają ochotę wziąśc udział w takim cyklu programowym. Ja jednak jestem odpowiedzialna za dobranie menu dla ochotników kucharskiej sztuki walki smakowej.
Szczegóły w kontakcie mailowym.
W zaszłym tygodniu fantastycznie bawiliśmy się w Istambule z grupą bankowców z Polski. Poznawali smaki kuchni tureckiej prze wzmożoną konsumpcję jak i kilku godzinną naukę gotowania. Podczas której poznawali tajniki gotowania Szefa Kuchni Pana Fatiha.
Na koniec skonsumowaliśmy to co przygotowali...super pysznie było.
Pozdrawiam wszystkich kucharzy bankierów i ich opiekuna Łukasza Kalisza fantastycznego pilota, z którym miło mi było przez te dni współpracowac.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz